Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2019

1η Μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση για τον Δημήτρη Δεληγιάννη και το «ΑλλάΖΩ την Πόλη μου»

1η Μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση για τον Δημήτρη Δεληγιάννη και το «ΑλλάΖΩ την Πόλη μου»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πληθώρα κόσμου, ολοκληρώθηκε η 1η Μεγάλη Ανοιχτή εκδήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεληγιάννη και της παράταξης «ΑλλάΖΩ την Πόλη μου», την Κυριακή 17 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης»

Η προσέλευση του κόσμου στο κάλεσμα του Δημήτρη Δεληγιάννη, ήταν παραπάνω από ενθαρρυντική, μιας και αίθουσα και εξώστης, ήταν ασφυκτικά γεμάτα, με τον κόσμο να κατακλύζει τους διαδρόμους, τις σκάλες και αρκετούς να βρίσκονται στο φουαγιέ, λόγω έλλειψης χώρου.

 

Ο Δημήτρης Δεληγιάννης, εμφανώς συγκινημένος, αφενός από την αθρόα προσέλευση, αφετέρου από το ολιγόλεπτο βίντεο, που παρουσιάστηκε στην έναρξη της εκδήλωσης, με καθημερινούς αλλά σπουδαίους ανθρώπους να μιλάνε για τον ίδιο, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον λόγο που είχε ετοιμάσει και μίλησε στον κόσμο, μέσα από την καρδιά του.

Η καθαρότητα και ο δυναμισμός που έβγαλε, από τα βάθη της ψυχής του, άγγιξαν τον κόσμο, ο οποίος και ανταπέδωσε απλόχερα την στήριξή του.

 

Βροντερό παρόν έδωσε και η Νεολαία, μιας και ο Δημήτρης Δεληγιάννης, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην νέα γενιά. Το κεντρικό του σύνθημα «Θέλω να γνωρίΖΩ, να μπορώ να αποφασίΖΩ, θέλω να αλλάΖΩ, για να μπορώ να ΖΩ» ήταν αυτό το οποίο άγγιξε και ξεσήκωσε, σε μια αυτοδιοίκηση όπου κυρίαρχο λόγο και βήμα, θα έχει ο πολίτης.

 

Ο Δημήτρης Δεληγιάννης παρουσίασε τους 5 βασικούς πυλώνες του προγράμματός του, ΑγκαλιάΖΩ την Πόλη μου, ΑνθίΖΩ την Πόλη μου, ΑποφασίΖΩ στην Πόλη μου, ΦροντίΖΩ την Πόλη μου και ΣχεδιάΖΩ την Πόλη μου και ακολούθησε Παρουσίαση μέρους των υποψηφίων δημοτικών Συμβούλων. Η παράταξη «ΑλλάΖΩ την Πόλη μου» αποτελείται από καθημερινούς, καθαρούς ανθρώπους, πετυχημένους, ο καθένας στον τομέα του. Ανθρώπους με όνειρα για μια καλύτερη πόλη, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

Απόσπασμα της εκδήλωσης μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

 

 

Απλός αλλά σπουδαίος κόσμος, μιλάει για τον άνθρωπο «Δημήτρη Δεληγιάννη»

 

 

Mπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ:

 

 

Φωτογραφικό υλικό από την 1η Μεγάλη Ανοιχτή εκδήλωση του «ΑλλάΖΩ την Πόλη μου»: