Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018


Δημήτρης Δεληγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Παύλου Μελά

Δημήτρης Δεληγιάννης

Ποιος είναι ο Δημήτρης Δεληγιάννης ;

Ο Δημήτρης Δεληγιάννης είναι ένας νέος άνθρωπος, άφθαρτος, εργατικός, γεμάτος ενέργεια, όρεξη, πάθος και όραμα. Γνώστης της αυτοδιοίκησης, εκπαιδευτικός και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, το 1968. Η ανάμειξη του με τα κοινά, έρχεται από μικρή ηλικία, καθώς ήταν πάντα στις προτεραιότητες του, ο αγώνας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και των συνθηκών διαβίωσης.

Είναι ενεργό μέλος της αυτοδιοίκησης του Δήμου Παύλου Μελά, από το 2006, όπου εκλέχθηκε για πρώτη φορά. Από το 2010 έως το 2014, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, ενώ την διετία 2011 – 2012, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Σχολικής Στέγης.

Το έργο του και η προσφορά του στο Δήμο, πλούσια. Μελέτες, Ανακαινίσεις, Κατασκευές και Παραδόσεις Δημοτικών Σχολείων, Λυκείων και Γυμναστηρίων, σε όλη την περιοχή, της Ευκαρπίας, Πολίχνης, Νικόπολης και Σταυρούπολης.

Όμως δεν έχει ολοκληρώσει. Έχει πολλά να δώσει ακόμα. Σε μια εποχή που δεν δύναται να παρέχει ικανοποιητικά εφόδια, είναι έτοιμος να παλέψει, να δώσει την μάχη και να πετύχει. Να πετύχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μια καλύτερη γειτονιά, ένα πρότυπο Δήμο, που θα είναι δίπλα στον πολίτη και θα του δώσει το βήμα να έχει γνώση, άποψη, θέση και συμμετοχή στην απόφαση.

ΑλλάΖΩ, ΦροντίΖΩ, ΑγκαλιάΖΩ, ΣχεδιάΖΩ, ΑνθίΖΩ, ΑποφασίΖΩ.

Από αυτές τις λέξεις, γεννήθηκε και το νέο σύμβολο και το όνομα της παράταξης. Λέξεις που τις λέει συνέχεια και τις πιστεύει. Και αυτές τις λέξεις, επιθυμεί να κάνει πράξη. Γιατί ; Η απάντηση ήρθε από τον ίδιο, για τον ίδιο και τους συνανθρώπους του.

“Γιατί θέλω να ΖΩ !”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ